Fordøyelse og matvareintoleranse

Har du fordøyelsesplager eller matvareintoleranse?

Mageknip, magesmerter, oppblåst mage, løs mage/ avføring, hard mage/ avføring, luft i magen m.m kan være pga. feil kosthold eller matvareintoleranse.

En ernæringskonsultasjon kan gi deg en forståelse for ernæring som gir deg bedre helse. Her får du hjelp til kostomlegging som er individuelt tilpasset deg og din familie. Råd om hvordan du kan avlaste kroppen fra tungt nedbrytbare stoffer som for eksempel gluten, kumelkproteiner, tungt fordøyelig kjøtt og unødvendige kjemikalier.

Det er mange som har skjulte matintoleranser. Ved en personlig konsultasjon tar vi en gjennomgang i forhold til kartlegging. Dette omfatter en samtale med vekt på helsetilstand i dag, tidligere plager og ustabiliteter i helsen. I tillegg til dette, går vi nøye gjennom daglige måltider, trening og aktiviteter. Utfra dette utformer vi en personlig og tilpasset dagsplan med riktig sammensatt ernæring og optimalt forhold mellom kost, aktivitet og helse.

Du vil få god oppfølging med Tanitascanning , samtale og endring av  kostholdsplanen ca. en gang pr. mnd. eller etter avtale til du er fornøyd med din nye livsstil og har nådd målene dine.

Jeg tilbyr også familiekonsultasjon som inkluderer alle familiemedlemmene. Det er viktig at både store og små er med på samtalene, og tilpasses hver enkelt.

Mitt mål er en helseforandring til en gradvis ny livsstil som er tilpasset hver enkelt person, familie eller gruppe ut i fra vilje, motivasjon og muligheter.

Forebygging er ofte den enkleste og beste måten å holde seg frisk på. Små endringer i livsstil kan være nok til å gi en bedre fremtidig helse.